Ohjelmapalvelut / ympäri vuoden

 • Strandbo Group
 • Strandbo Group
 • Strandbo Group
 • Strandbo Group
 • Strandbo Group
 • Strandbo Group

YLÖS, ULOS JA LUONTOON

Strandbo elämys on täysivaltainen ja unohtumaton tapa kokea saaristo. Elämyksen voi liittää kokouksen yhteyteen tai sen voi nauttia sellaisenaan. Oheis- ja ohjelmapalvelut tarjoavat koettavaa niin aktiiviselle seikkailijalle kuin todelliselle nautiskelijalle. Miltä kuulostaisi vauhdikas seikkailurata tai rentouttava jousiammuntakurssi merimaisemissa? Vaihtoehdoista voi koota mieleisensä kokonaisuuden tai poimia jonkin valmiiksi mietityistä tuotteista. Valinta on sinun, Strandbo huolehtii kaikesta muusta.

Joulujuhlat, kesäpäivät, koulutukset, kokoukset, asiakastilaisuudet, kick-offit, TYKY-päivät, henkilökunnan virkistykset - oli tilaisuutesi mikä tahansa, meiltä saat kaikille sopivan elämyksen sen liitteeksi.

1. MINISURVIVOR

Nyt ei vietetä nälkiintyneenä kuukautta saarella, vaan kaksi hauskaa tuntia ulkona ja ketään ei äänestetä pois! Ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka kilpailevat keskenään näppäryyttä ja tietotaitoa vaativilla rastitehtävillä. Paras joukkue palkitaan!

Toteutuskohde: Hotel Kalkstrand, Hotel Airisto Strand, Hotel Strandbo, Villa Klinten ja Prostvik Resort. Ympärivuotinen. Ohjelman kesto n. 2h ja ryhmäkoko 10-100 hlö.


2. MUURINMURSKAAJAT

Tiimiohjelmaa parhaimmillaan - vapauta sisäinen insinöörisi! Ryhmien tehtävänä on rakentaa annetussa ajassa katapultti ilman piirustuksia! Tarvikkeina on puutavaraa, nauloja, työkaluja, narua, teippiä jne. Lopuksi katapulteilla pidetään pituusammuntakisat ja paras joukkue palkitaan!

Toteutuskohde: Hotel Kalkstrand, Hotel Airisto Strand, Hotel Strandbo, Villa Klinten ja Prostvik Resort. Ympärivuotinen. Ohjelman kesto n. 2h ja ryhmäkoko 10-100 hlö.


3. SHERWOODIN SANKARIT

Nyt tutustutaan jousiammunnan saloihin ja ehkä jopa halkaistaan nuolia! Jokainen osanottaja saa oman jousen käyttöönsä, joka viritellään sopivaksi päivän ammuntoihin. Lyhyehkön ja tiiviin alkuharjoittelun jälkeen päästään hyvään vauhtiin ja pienimuotoiseen kisaankin jää aikaa. Suuremmissa ryhmissä (max. 20 hlö) vuoroaan odottavat henkilöt voivat mittelöidä taitojaan ilmapistooli-, ilmakivääri- sekä puhallusputkiammunnoissa.

Toteutuskohde: Hotel Airisto Strand, Villa Klinten ja Prostvik Resort. Ympärivuotinen. Ohjelman kesto n. 2h ja ryhmäkoko 10-20 hlö.

4. SHOOT & THROW

Kaksi tuntia pelkkää ampumista ja heittämistä! Aluksi pieni briiffaus aseiden toiminnasta ja turvallisuudesta sekä heittolajien heittotekniikasta. Aseina mm. kilpajousi, taljajousi, jalkajousi, ilmakiväärit, ilmapistooli, heittokirves, tomahawk, puhallusputki, heittopuukot ja ritsa. Lapsellista? TOTTA KAI! Ja niin pirun hauskaa. Mahdollisesti pidämme myös pienimuotoisen kilpailun.

Toteutuskohde: Hotel Airisto Strand, Villa Klinten ja Prostvik Resort. Ympärivuotinen. Ohjelman kesto n. 2h ja ryhmäkoko 10-20 hlö.


5. RIB SAFARIT

Vene kulkee hyvin kovallakin kelillä, on vakaa ja mahdollistaa nopean siirtymisen luotojen ja saarten välillä. Vene 1 soveltuu maksimissaan 12 hengen ryhmälle ja Vene 2 max 15 hengen ryhmälle. Meiltä saatte täydellisen varustuksen matkaa varten: jokainen matkustaja saa lainaksi lämpimän haalarin, pelastusliivit, hansikkaat, pipon sekä suojalasit. Mukana kuljetettavat vaatteet ja muut tavarat säilytetään matkan aikana vesitiiviissä laukussa.

Toteutuskohde: Kaikki kohteet avovesiaikaan. Ohjelman kesto sopimuksen mukaan. Ryhmäkoko 10-20 hlö. Myös suuremmat ryhmät, kysy lisää!

6. MELONTARETKI

Kiinnostaako hieman erilainen saaristoelämys? Lähde melontaretkelle! Et tarvitse aiempaa melontakokemusta osallistuaksesi päiväretkillemme. Pidämme lyhyen perehdytyksen melontaan, jonka jälkeen siirrytään merelle.

Toteutuskohde: Kaikki kohteet avovesiaikaan. Ohjelman kesto sopimuksen mukaan. Ryhmäkoko 10-20 hlö. Myös suuremmat ryhmät, kysy lisää!

7. PURJEHDUSRETKI

Vietä noin 4 tuntia Airistolla purjehtien omalla kipparilla ja purjehdusoppaalla. Purjehduspakettiin kuuluu lyhyt perehdytys purjehduksen saloihin, 4 tunnin purjehdus ja kippari. Voit esimerkiksi suunnitella päivän reitin kipparin kanssa tai jos olette suurempi ryhmä voimme järjestää pienen regatan missä te työporukan kanssa kilpailette saaristokipparin tittelistä. (Aamulähtö klo 10.00 ja iltapäivälähtö klo 15.00)

Toteutuskohde: Kaikki kohteet avovesiaikaan. Ohjelman kesto n. 4 h. Ryhmäkoko 6-30 hlö. Myös suuremmat ryhmät, kysy lisää!

8. GOLFFAAMAAN

Haasteellinen Kosti Kurosen suunnittelema 18-reikäinen kenttä Turunmaan saaristossa Paraisilla takaa miellyttävän golfnautinnon niin harrastelijoille kuin kilpapelaajillekin. Archipelagia Golf Club tarjoa erinomaiset lyönti ja lähipeli -harjoitusmahdollisuudet. Osittain katetulla driving-rangella voi ostaa palloja euron kolikolla tai käyttämällä Caddie Masterilta ladattavaa palloautomaattikorttia. Poletit voi myös maksaa Smartumin liikuntaseteleillä. Lähipelialueella voi harjoitella lyhyet lyönnit, chippausta ja bunkkerilyöntejä. Puttiharjoitus sujuu hyvin harjoitusgreenillä. Golfkierrokset, Pro harjoittelutunnit, Pro kilpailut. Kysy lisää myyntipalvelusta!

9. KEILAAMAAN

Paraisten keskustaan on avattu keilarata. Käytössä on seitsemän keilarataa, mukava kahvila, sekä kaksi laadukasta biljardipöytää. Keilailu on hauska tapa viettää iltaa porukalla tai perheen parissa. Matkaa radalle Hotel kalkstrandista on kävellen n. 5-10 min. Kysy lisää!

 • Räätälöintiä:
  Räätälöimme myös tapahtumia yhdistelemällä eri ohjelmapaketteja monipuolisiksi kokonaisuuksiksi. Anna meidän ehdottaa ryhmällesi jotain ainutlaatuista!
 • Tiimityötä:
  Teemme aktiivista yhteistyötä myös alueen muiden toimijoiden kanssa. Meillä järjestyy kaikki mahdollinen ja vähän mahdotonkin!
 • Vakuutus:
  Kaikki seikkailijat ovat vastuuvakuutuksemme piirissä. Yritystapahtuman aikana myös työpaikan tapaturmavakuutus voi olla voimassa. Varmista vakuutuksesi ennen tapahtumaa.
 • Varustus:
  Varaa mukaan säänmukaiset ulkoiluvarusteet ja muista myös kertoa ryhmällesi ulkoilusta. Ohjelmamme ovat toteutettavissa säässä kuin säässä.
 • Nauti:
  Ohjelmapalvelumme ovat tarkoitettu puhtaasti haasteelliseen hauskanpitoon ja yhdessä tekemiseen. Tervetuloa nauttimaan ulkoilusta ja saaristoilmasta!